ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πολιτική αλλαγών/επιστροφών

Για τη διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2314031585.

Αλλαγές/επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Δεν γινονται αλλαγές σε προϊόντα εκπτωτικά ή BAZAAR.

Σε περίπτωση αλλαγής/επιστροφής, τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, όπως έχουν παραληφθεί, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια/barcode τους.

Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά από χρήση.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο αλλαγής/επιστροφής που θα σας αποσταλεί με την παραγγελία.

 

Αλλαγές

Για λόγους υγιεινής, δε γίνονται αλλαγές σε εσώρουχα, μαγιό και κοσμήματα.

Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρία μας δεν πραγματοποιεί δέσμευση νέων προϊόντων. Αφού παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, γίνεται ποιοτικός έλεγχος και ακολουθεί επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος και να προχωρήσουμε στην αποστολή του.

Τα έξοδα της εκ νέου αποστολής είναι 5 € και επιβαρύνουν τον παραλήπτη ανεξαρτήτως της αξίας του προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ή δε βρείτε κάποιο προϊόν που να σας ικανοποιεί, η εταιρεία μας σας παρέχει πίστωση ενός μήνα για τη νέα σας αγορά.

Η αλλαγή μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφοράς επιθυμείτε με δικό σας κόστος και ευθύνη, αρκεί να παραλάβουμε το προϊόν εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

 

Επιστροφές

Για λόγους υγιεινής, δε γίνονται επιστροφές σε εσώρουχα, μαγιό και κοσμήματα.

Όλα μας τα προϊόντα πριν αποσταλούν ελέγχονται λεπτομερώς για την αποφυγή οποιουδήποτε πιθανού ελαττώματος. Εάν παρά τον ποιοτικό έλεγχο παρατηρηθεί ελαττωματικό προϊόν, έχετε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.

Η επιστροφή γίνεται μέσω των εταιρειών ταχυμεταφοράς που συνεργαζόμαστε και καλύπτουμε εμείς τα έξοδα επιστροφής.

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, ολοκληρώνουμε τον ποιοτικό έλεγχο και στην συνέχεια αφού επικοινωνήσουμε μαζί σας, προχωρούμε στην επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με Τραπεζική Κατάθεση σε έναν λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Shopping Cart (0)

Καλάθι