ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρόποι πληρωμής

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κωδικού.

 

Κάρτα

Πληρωμή μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.

VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS, DISCOVER όλων των ελληνικών τραπεζών.

Οι παραπάνω συναλλαγές εκτελούνται αποκλειστικά μέσω ασφαλούς κρυπτογράφησης της ALPHA BANK. Τα προσωπικά δεδομένα σας χρησιμοποιούνται από το κατάστημά μας αποκλειστικά και μόνον για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

 

Αντικαταβολή

Με έξτρα χρέωση και μόνο ΕΝΤΟΣ Ελλάδος  Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος από την εταιρεία courrier στην διεύθυνσή σας.

 

Paypal

Δυνατότητα χρήσης paypal. Απαιτεί τη σύνδεσή σας σε δικό σας λογαριασμό paypal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

 

Τραπεζική μεταφορά

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τους παραπάνω τρόπους πληρωμής, υπάρχει η δυνατότητα τραπεζικής μεταφοράς από λογαριασμό σας. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνείτε άμεσα με το κατάστημα μας για τη δέσμευση της παραγγελίας σας και για πληροφορίες για τον τρόπο συναλλαγής

Shopping Cart (0)

Καλάθι